Over Surfzeeland

Over Surfzeeland

Deze website is ontstaan uit enthousiasme voor de windsurfsport en het graag willen delen van nuttige informatie, omtrent lokale wind- en wateromstandigheden, met mede wind-watersporters. Waarom zou je ten slotte op zoek gaan naar info die anderen ook al voor je gevonden hebben. Inmiddels is het hobbyprojectje wel wat groter geworden en hebben we er een doel van gemaakt om alle belangrijke surfspots van Zeeland en de Zuid-Hollandse eilanden in kaart te brengen, met relevante info en links voor elke spot, zodat je in het vervolg op één plaats direct kunt zien of de wind vandaag gunstig is op jouw surfspot.

Aansprakelijkheid

We proberen de gegevens op deze site zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen, maar het blijft natuurlijk gebaseerd op persoonlijke belevingen en ervaringen. We gaan er vanuit dat je dan ook begrijpt dat we geen aansprakelijkheid kunnen dragen voor eventuele onjuistheden in de verstrekte gegevens.

Het beeldmateriaal op deze site wordt, voor zo ver ons bekend, met toestemming van de makers gebruikt. Mocht je onverhoopt een afbeelding tegenkomen die jouw eigendom is en waarvoor geen toestemming is verleend, laat het ons dan weten.

Bronnen

  • Voor weer en water info volg de links op de betreffende afbeeldingen, deze verwijzen naar de bron.
  • Alle gebruikte luchtfotografie, met uitzondering van de spots bij Wolphaartsdijk, is afkomstig uit de beeldenbank van Rijkswaterstaat.
  • Fotografie spots Wolphaartsdijk: Arthur Lavooy

Opmerkingen over deze site ? Laat ze ons weten....

7 + 8 =